maandag 20 juni 2016

De laatste dagen voor ons vertrek

Onze fietsvakantie naar Rome begint nu écht te naderen ...


Onze nieuwe fietsen staan vertrekkensklaar, de route is door Koentje uitgestippeld en onze eerste overnachting is geboekt : spannend allemaal ! We vertrekken in Asse en sluiten aan op "de hoofdroute" van Hans Reitsma in de buurt van Roermond.




Wat de form betreft, dat zullen we wat moeten afwachten. Seffens fiets ik nog es naar school (hopelijk met niet te veel regen op mijn kop) en verder zeggen we altijd tegen elkaar 'dat de conditie wel al trappend zal komen...'





5 opmerkingen:

  1. succes, en ik kijk uit naar jullie wedervaren...

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Spannend! We kijken uit naar jullie trapplezier!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Oké, dit had ik eerst moeten lezen vooraleer vragen te stellen ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Hoe hebben jullie de overnachtingen vastgelegd?

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Bijna alle plaatsen waar we overnacht hebben zijn vermeld in de gidsen van Reitsma. Dag 1 en 2 hadden we vooraf vastgelegd omdat we in het weekend van 1 juli vertrokken zijn. Naar de rest van de logementen belden we gewoonlijk de avond voordien of in Italie zelfs de dag zelf. We hebben dat vooral zo gedaan om flexibiliteit in ons fietsschema te hebben voor als je pech hebt, het te slecht weer is, je gewoon geen zin hebt of je iets uitgebreider wil gaan bekijken. Op één keer na geen problemen mee gehad. En die ene keer belde een vriendelijke Oostenrijker voor ons de buurt af om iets te vinden. In Italie is het wel nuttig als je een mondje Italiaans praat, want met iets anders kom je niet zo ver.

      Verwijderen