maandag 1 augustus 2016

Maandag 1 augustus 2016 - Lekker eten !

Massa Martana - Otricoli
afstand: 48.9km, gem. snelheid: 18.2km/u, stijgen: 549m, dalen: 636m
totaal afgelegd: 2151.5km - tot Rome: +/-77km


We vertrekken  's morgens op de 'Via Flaminia', een oude Romeinse weg die Rome verbond met Rimini en die Julius Caesar gebruikte voor zijn mars op Rome.





Dit zien we hangen in een bar in Narni... We moeten d'r es goed om lachen.

Narni is ook een leuke stad trouwens, maar voor ons weer ontzettend moeilijk te bereiken omwille van de ligging op een hoogte.





Onderweg zien we de bui al hangen...



... en zoeken naar visjes in 't water.




's Middags zitten we op een terras in Testaccio voor ons middagmaal.  Tot nu toe zijn we aan nattigheid ontsnapt. We zijn net aan de antipasti toe als er een onweer losbreekt.We moeten naar binnen vluchten en ik eet heel lekkere 'pappardelle al tartufo' terwijl 't buiten giet. Als Koen z'n voortreffelijke 'tiramisu' op heeft, schijnt de zon alweer en rijden we door.

Om kwart na 3 zitten we al op de kamer van 'Hotel Umbria' in Otricoli en bekijken we waar onze rit morgen naartoe gaat.






Overlijdens worden op deze manier bekend gemaakt in 't dorp




2 opmerkingen:

  1. Dinsdag de koninginnenrit? De allerlaatste? Waaw! Ik kijk al uit naar jullie foto's en wat een ontlading zal dit geven als jullie jullie doel hebben bereikt! Groetjes uit het natte Belgiƫ. Deze week weer een werkweek...

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Al die mooie plekken die jullie al gepasseerd zijn... Geven zin om uit deze druilerige hondsdagen te ontsnappen. Weldra jullie doel bereikt en dan... Een muziekske en niet zomaar een: https://youtu.be/RoA6aQoz52M

    BeantwoordenVerwijderen